Резонанс Тернопіль

Встановлено причину отруєння на хрестинах в ресторані “Аляска”

В одному з тернопільських ресторанів отруїлися люди. Сталося це під час святкування хрестин.

Як повідомляють у Держпродспоживслужбі, готується наказ про тимчасове закриття закладу. За фактом отруєння розпочато кримінальне провадження.

Фахівці провели епідеміологічне розслідування та з’ясували, що причина спалаху – сальмонела. Ймовірно, отруєння відбулось через сире м’ясо курей, проте дослідження взірців харчових продуктів ще тривають. Усі потерпілі зараз перебувають на стаціонарному лікуванні, повідомляє Тернопільський обласний лабораторний центр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *